Op 20 juni 2019 tussen 14.30 – 16.30 uur wordt de jaarlijkse Profielwerkstuk Markt georganiseerd. Tijdens deze Profielwerkstuk Markt kunnen leerlingen uit 4-Havo onder begeleiding van een docent of PWS-begeleider inspiratie opdoen en/of een PWS opdracht vinden. Uit de praktijk blijkt dat het PWS voor leerlingen leuk, interessant en leerzaam is, als het om een relevant onderwerp van een organisatie of een bedrijf gaat. Juist daarom presenteren deze deelnemende organisaties aan de Profielwerkstuk Markt zich graag: Hogeschool Leiden, Gemeente Leiden, LUMC, Rabobank, Riverfood, RijksMuseum van Oudheden, Erfgoed Leiden, Taalmuseum, Museum Volkenkunde, Naturalis, het COC, BplusC, i-Doe en de DebatUnie. Met name (regionale) bedrijven worden van harte uitgenodigd om zich nog aan te melden. Volgend jaar wordt de markt ook aangeboden aan leerlingen van het VWO.

  • Wil je de Profielwerkstuk Markt als docent of als PWS-begeleider met je leerlingen bezoeken? Meld je aan bij Marleen Spierings van De Leidse Aanpak. Nodig vervolgens je leerlingen uit en begeleid hen naar de Profielwerkstuk Markt.
  • Wil je met jouw organisatie of bedrijf deelnemen aan de Profielwerkstuk Markt? Meld je hier aan. Naar aanleiding van de aanmelding volgt verdere informatie.

Heb je vragen neem dan contact op met Marleen Spierings of Esther Visser van De Leidse Aanpak.